Ga naar hoofdinhoud

NIEUWS

Vacature Medewerker klantenservice

Leusden – Ben jij dienstverlenend en sociaal ingesteld? Ben jij op zoek naar een bedrijf met leuke collega’s waar geluisterd wordt naar jouw input? Ga dan aan de slag als medewerker klantenservice bij Digitale Stad. Benieuwd wat de functie inhoudt? Lees dan snel verder!

Als medewerker klantenservice bij Digitale Stad ben jij hét aanspreekpunt voor bewoners en bedrijven met betrekking tot de oplevering van een glasvezelaansluiting. Nog geen ervaring in de telecom en/of met aanleg van glasvezel? Geen probleem. We leren het je graag! Je begint bij Digitale Stad met het beantwoorden van e-mail berichten. Vervolgens sta je bewoners en bedrijven te woord en kun je je richten op het beantwoorden van diverse veelvoorkomende vragen. Na helemaal ingewerkt te zijn, werk je geheel zelfstandig en schakel je rechtstreeks met opdrachtgevers en/of aannemers om antwoorden op te halen. Jij zorgt voor een goede afhandeling en zorgt ervoor dat bewoners en bedrijven met een vraag op correcte wijze worden geïnformeerd. Naast het beantwoorden van vragen, adviseer je bewoners ook met betrekking tot een providerkeuze en het gebruik van de glasvezelaansluiting. Vervolgens zorg je ervoor dat de netwerkadministratie die voortkomt uit de gesprekken op een correcte manier wordt verwerkt en dat van elk contact een ticket wordt aangemaakt gericht op juiste opvolging. Als medewerker klantenservice heb je ook de gelegenheid om met de glasvezel informatie bus lokaal aanwezig te zijn. Kortom, jij als medewerker klantenservice bent het visitekaartje van Digitale Stad!

Het leukste aan de functie Medewerker Klantenservice bij Digitale Stad? We vroegen het jouw toekomstige collega Youri: “In mijn werk als medewerker klantenservice bij Digitale Stad probeer ik  elke situatie om te draaien om naar iets positiefs. Op die manier haal ik veel voldoening uit mijn werk. Het leukste vind ik als het lukt om een bewoner versneld te activeren op glasvezel. We werken hard en helpen elkaar als team.”

Wat waarderen wij in jou?

  • Je bent beschikbaar tussen de 24 en 40 uur per week, binnen onze openingstijden van 8.30 tot 17.00 uur (geen weekend of avonddiensten);
  • Je bent communicatief vaardig en vind het heerlijk om ook administratieve taken op te pakken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou als medewerker klantenservice?

  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer;
  • Een goede werkplek in een moderne kantooromgeving waar heerlijke verse koffie voorhanden is.

Welk dienstverband denken wij aan?

Het betreft een parttime of fulltime dienstverband. Bij een parttime dienstverband worden de werktijden in overleg met jou vastgesteld.

Wie zijn wij?

Digitale Stad sluit buitengebieden, dorpskernen en bedrijventerreinen in Nederland aan op het landelijke glasvezelnetwerk. Na een succesvolle start in het buitengebied van Leusden, is Digitale Stad nu actief in meerdere regio’s in Nederland. Digitale Stad levert glasvezelverbindingen naar circa 100.000 huishoudens in meer dan 30 uitrol-projecten.
Voor opdrachtgevers verzorgt Digitale Stad de volgende dienstverlening: netwerk communicatie & leadgeneratie, financiële netwerk administratie, zakelijk internet en ICT.

Bij wie kun je terecht met vragen?

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Richard Dusink. Richard is telefonisch bereikbaar op 085 4858585.

 

Onze bedrijfsgegevens:
Digitale Stad B.V.
Plesmanstraat 6B
3833 LA  LEUSDEN
Tel. 085-4858585

Back To Top