skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
BORGER-ODOORN

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

TIJDELIJK € 50,- CASHBACK BIJ AFSLUITEN VAN GLASVEZELABONNEMENT!

De aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Borger-Odoorn is vrijwel gereed. De afgelopen tijd hebben heel veel bewoners gekozen voor een glasvezelaansluiting. Wij hebben geconstateerd dat diverse adressen die zijn aangesloten nog geen gebruik maken van de glasvezelkabel. Ze hebben nog geen glasvezelabonnement afgesloten bij een provider.

Wij bieden bewoners deze maand de gelegenheid om extra voordelig een abonnement af te sluiten. Binnenkort ontvangen de bewoners waar de glasvezelaansluiting is opgeleverd per post een voucher met een actiecode. Ga vervolgens naar http://www.digitale-stad.nl/prijsvergelijken en klik op de knop ‘Vergelijken van de providers’. Vul uw postcode in en vergelijk alle abonnementen. Klik vervolgens op ‘Bekijk bij ………’ en maak uw bestelling af. Doet u dit uiterlijk woensdag 30 juni a.s. dan ontvangt u van Digitale Stad een cashback van € 50,- (zie ook de complete voorwaarden op de voucher).

Naast deze actie voor de bewoners die reeds zijn aangesloten op ons glasvezelnetwerk wordt er ook hard gewerkt aan de uitbreiding van ons netwerk in de kernen van de gemeente Borger-Odoorn. Zie hiervoor onderstaande informatie.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

HET BUITENGEBIED VAN BORGER-ODOORN KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

ALLE ADRESSEN IN DE KERNEN WORDEN BEZOCHT DOOR ONZE GLASVEZELVOORBEREIDER. U HOEFT NIETS TE DOEN.

Digitale Stad is op dit moment bezig met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de kernen van Borger-Odoorn. De glasvezelvoorbereiders bezoeken alle ca. 5.500 adressen om samen met u te kijken naar de locatie in de woning waar de glasvezelaansluiting moet komen, hoe de kabel de woning binnen kan komen en waar bij de aanleg rekening mee gehouden moet worden. U ontvangt direct het schouwrapport op het opgegeven e-mail adres.

We hebben inmiddels ongeveer 75% van de adressen bezocht. De meeste mensen zijn blij met deze gratis aansluiting en maken graag gebruik van ons aanbod. Intussen zijn we ook gestart met de werkzaamheden om het netwerk uit te rollen langs de openbare weg.

De glasvezelvoorbereiders die in uw regio aan de slag gaan zijn op dit moment: Ries van Dijk, Herman Gerritsen, Gerald Stuifzand en Sander Bergenhenegouwen. Er worden ook andere glasvezelvoorbereiders ingezet. Twijfelt u of de persoon aan uw deur in opdracht van ons werkt? Bel of mail ons gerust. Bent u niet thuis op het moment dat de glasvezelvoorbereider langskomt dan laat hij een kaart achter om een afspraak te maken.

We gaan er vanuit dat we de meeste adressen in het tweede halfjaar kunnen aansluiten op ons glasvezelnetwerk. Ook deze bewoners kunnen dan genieten van stabiel en supersnel internet.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

GENIET VAN SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD!

NIEUWS

Onze aannemer Selecta Infratechniek is de afgelopen tijd druk geweest met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Nieuw Buinen. Inmiddels…

Momenteel zijn we druk bezig met de aanleg van glasvezel in uw omgeving. Onze glasvezelvoorbereiders hebben de meeste woningen al…

LEUSDEN – Om maar met de deur in huis te vallen, we lopen nog steeds mooi op schema! Het aantal…

LEUSDEN – Onlangs heeft de familie Gregoire zich ingeschreven voor een glasvezelaansluiting van Digitale Stad Borger-Odoorn. Dit betekent dat de teller…

Back To Top