Skip to content

BORGER-ODOORN

SUPERSNEL GLASVEZEL

VRIJE PROVIDERKEUZE

PERFECTE KWALITEIT

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

Zeg ook JA? Glasvezel in Borger Odoorn

In de gemeente Borger-Odoorn zijn ongeveer 90% van de woningen aangesloten op glasvezel. De meeste bewoners hebben hun aansluiting geactiveerd met een abonnement bij een provider naar keuze.

Digitale Stad, als communicatiepartner betrokken bij de glasvezelaanleg, heeft bewoners geïnformeerd over het aanlegproces en assisteert nu bij het kiezen van de meest geschikte provider. Velen genieten al van een actieve verbindingen via providers zoals Budget Alles-in-1, Freedom, KPN, Odido, Online.nl, Plinq en Solcon.

De aanleg in Borger-Odoorn verliep in drie fasen: eerst het buitengebied, daarna de kleinere kernen en recent de grotere kernen. Nu hebben alle 12.000 woningen in de gemeente toegang tot glasvezel. Bewoners in het buitengebied betalen een eenmalige of maandelijkse bijdrage als tegemoetkoming in de aanlegkosten en in de kernen is de aansluiting gratis.

Glasvezel biedt zowel in het buitengebied als in de kernen grote voordelen: hoge snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Met snelheden tot 1 Gbit/s kunt u razendsnel films downloaden en uploaden, waarbij de upload- en downloadsnelheid gelijk zijn.

Om bewoners goed te informeren over de mogelijkheden van Glasvezel zal Digitale Stad van 5 februari t/m 30 april campagne voeren. Meerdere providers zullen hierop aansluiten. Ook zal Digitale Stad op zaterdag 2 en 9 maart lokaal aanwezig zijn in Borger (Hoofdstraat op het plein naast de kerk). In de informatie bus kunnen bewoners te recht met al hun vragen.

HET BUITENGEBIED VAN BORGER-ODOORN KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

KIES UW EIGEN PROVIDER

In Borger-Odoorn kunt u op het glasvezelnetwerk uw eigen provider kiezen. U bent helemaal vrij in de keuze. U kunt de pakketten van verschillende providers met elkaar vergelijken en vervolgens bepalen welke provider het beste aansluit bij uw wensen.
Om het vergelijken van de providers voor u makkelijker te maken kunnen wij u doorverwijzen naar d
e prijsvergelijker.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

GENIET VAN SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD!

NIEUWS

Onze aannemer Selecta Infratechniek is de afgelopen tijd druk geweest met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Nieuw Buinen. Inmiddels…

Momenteel zijn we druk bezig met de aanleg van glasvezel in uw omgeving. Onze glasvezelvoorbereiders hebben de meeste woningen al…

LEUSDEN – Om maar met de deur in huis te vallen, we lopen nog steeds mooi op schema! Het aantal…

LEUSDEN – Onlangs heeft de familie Gregoire zich ingeschreven voor een glasvezelaansluiting van Digitale Stad Borger-Odoorn. Dit betekent dat de teller…

Back To Top