Ga naar hoofdinhoud

BORGER-ODOORN

SUPERSNEL GLASVEZEL

VRIJE PROVIDERKEUZE

PERFECTE KWALITEIT

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

UW ADRES IS NIET AANGESLOTEN OP ONS GLASVEZELNETWERK? VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Het glasvezelproject in het buitengebied en de kleine kernen van gemeente Borger-Odoorn is afgerond. Uiteindelijk is bijna 80% van alle adressen die in aanmerking kwamen voor een glasvezelaansluiting ook daadwerkelijk aangesloten. De aansluiting was niet gratis. Bewoners konden bij aanmelding kiezen voor een maandelijkse vastrechtvergoeding of voor een afkoopbedrag ineens.
In de kleine kernen kon iedereen een gratis aansluiting op ons glasvezelnetwerk krijgen. Mede daardoor is in de kleine kernen ruim 90% van de adressen aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Ook voor de adressen die niet zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk is het nog steeds mogelijk om een aansluiting aan te vragen.

Heeft u de inschrijving gemist?
Heeft u zich bedacht?
Bent u onlangs in het gebied komen wonen?
Wilt u ook aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk?


Geen probleem. In veel gevallen is het nog steeds mogelijk om aangesloten te worden op ons glasvezelnetwerk. Stuur ons via het
contactformulier op de contactpagina van deze website een aanvraag daartoe. U hoort dan zo spoedig mogelijk of aansluiting mogelijk is en welke kosten daaraan zijn verbonden.

HET BUITENGEBIED VAN BORGER-ODOORN KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

KIES UW EIGEN PROVIDER

In Borger-Odoorn kunt u op het glasvezelnetwerk uw eigen provider kiezen. U bent helemaal vrij in de keuze. U kunt de pakketten van verschillende providers met elkaar vergelijken en vervolgens bepalen welke provider het beste aansluit bij uw wensen.
Om het vergelijken van de providers voor u makkelijker te maken kunnen wij u doorverwijzen naar d
e prijsvergelijker.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

GENIET VAN SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD!

NIEUWS

Onze aannemer Selecta Infratechniek is de afgelopen tijd druk geweest met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Nieuw Buinen. Inmiddels…

Momenteel zijn we druk bezig met de aanleg van glasvezel in uw omgeving. Onze glasvezelvoorbereiders hebben de meeste woningen al…

LEUSDEN – Om maar met de deur in huis te vallen, we lopen nog steeds mooi op schema! Het aantal…

LEUSDEN – Onlangs heeft de familie Gregoire zich ingeschreven voor een glasvezelaansluiting van Digitale Stad Borger-Odoorn. Dit betekent dat de teller…

Back To Top