skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
LEUSDEN

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

WE ZIJN ER! DE 60% IS BEHAALD!

We zijn er! De afgelopen weken is er hard gewerkt met als doel om het project doorgang te geven en gelukkig niet voor niets, de 60% is gehaald. Dit betekent dat het project gaat plaatsvinden! Heeft u zich nog niet ingeschreven en wilt u dat alsnog doen, wees dan snel en schrijf u voor 31 oktober nog in! U kunt de inschrijfformulieren vinden op deze pagina en deze kunnen volledig ingevuld worden gemaild naar administratie@digitalestadleusden.nl of worden opgestuurd naar het adres wat vermeld staat op het formulier. 

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

BUITENGEBIED KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

Een unieke kans om nu in het buitengebied toegang te krijgen tot de voordelen van snel breedband internet en televisie.

Bewoners en bedrijven in het buitengebied van Leusden, Achterveld en de Glind, hebben na jaren van onzekerheid en uitstel nu een unieke en concrete kans om aangesloten te worden op snel breedband internet. De initiatiefnemers van de Digitale Stad Leusden hebben de afgelopen jaren samen met de gemeente Leusden intensief gezocht naar een partij die glasvezel in het buitengebied wilde aanleggen, onderhouden en beheren. Die partij is nu gevonden! Niet alleen het buitengebied van Leusden maar ook aangrenzende gebieden in Barneveld, Ede en Woudenberg kunnen in het project worden meegenomen. Digitale Stad Leusden wil u graag samen met de andere partners informeren over dit project. De hogere kosten van aanleg in een buitengebied worden binnen dit project evenredig verdeeld over de aansluitingen waarmee uw aansluiting betaalbaar wordt!

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

Back To Top