Skip to content

MOLENWAARD

SUPERSNEL GLASVEZEL

VRIJE PROVIDERKEUZE

PERFECTE KWALITEIT

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

VOORTGANG AANLEG GLASVEZELNETWERK

Maandag 28 februari zijn wij gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Molenwaard. Digitale Stad realiseert samen met Stichting Glasvezel Molenwaard, KPN en Delta Rijssen Glasvezel Investeringen een glasvezelnetwerk in de voormalige gemeente Molenwaard. Met deze samenwerking is het mogelijk het glasvezelnetwerk optimaal aan te leggen. Wij bieden alle 5.300 adressen van de voormalige gemeente Molenwaard de mogelijkheid een GRATIS aansluiting te krijgen op het open glasvezelnetwerk. Op ons netwerk worden door vrijwel alle bekende landelijke providers diensten aangeboden. U bent overigens niet verplicht om de glasvezelaansluiting direct in gebruik te nemen. U kunt ook op een later moment een abonnement afsluiten.

U hoeft zich niet in te schrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Onze glasvezelvoorbereiders komen bij iedereen aan de deur om de aansluiting in de woning in kaart te brengen. Alle 5.300 adressen worden aangesloten, tenzij u aan geeft geen glasvezelaansluiting te willen. U kunt dit bij de glasvezelvoorbereider melden.

De aanleg is complex en daardoor duurt het iets langer dan we in eerste instantie hadden ingeschat. U kunt de bijgewerkte planning zien op de pagina Aanleg en planning. Let op! De gepresenteerde planning is ter indicatie.

Heeft u vragen over de aanleg van het glasvezelnetwerk? Kijk dan even op onze contactpagina bij ‘veelgestelde vragen’ of stuur ons een berichtje.

 

BUITENGEBIED KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

De glasvezelvoorbereider komt bij u langs, U hoeft hier niets voor aan te vragen.

Digitale Stad heeft een groot deel van de voorbereidingen gereed. Op het moment is alles vrijwel rond en kunnen we van start met het schouwen van de ca. 5300 adressen. De glasvezelvoorbereider gaat samen met u kijken waar de glasvezelaansluiting moet komen, hoe de kabel de woning binnen kan komen en waar bij de aanleg rekening mee gehouden moet worden. U ontvangt direct het schouwrapport op het opgegeven e-mail adres. Iedereen die een schouwrapport laat opmaken zal aangesloten worden. U kunt het schouwrapport zien als inschrijving.

De glasvezelvoorbereiders gaan in week 41 van start. Ongeveer een week voordat de glasvezelvoorbereiders bij u in de buurt aan de slag gaan ontvangt u daarvan een schrijven. Er moeten ca. 5300 adressen bezocht en geschouwd worden. Het hele proces zal een aantal maanden in beslag nemen. Ondertussen beginnen we uiteraard al wel met de werkzaamheden om het netwerk uit te rollen langs de openbare wegen.

Op dit moment is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor de schouw. We zullen in eerste instantie deur-aan-deur door de gemeente gaan. Bent u niet thuis op het moment dat de glasvezelvoorbereider langs komt dan laten we een kaart achter om een afspraak te maken.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

Leusden – Digitale Stad heeft in 2022 de aanleg van glasvezel stilgelegd aan de Graafdijk Oost en de B-oneven in…

Leusden – Onlangs kregen wij een leuk bericht in onze e-mail. Wij zijn blij met deze bewonerservaring en willen het…

Op 10 november is door Digitale Stad, Gemeente Molenlanden en de Stichting Glasvezel Molenwaard (SGM), het startsein gegeven voor de…

Goed nieuws ! We gaan op korte termijn een start maken met het uitrollen van het glasvezelnetwerk in de voormalige…

Het gemeentebestuur heeft met Digitale Stad een samenwerkingsovereenkomst gesloten over de uitvoering van de werkzaamheden rondom de aanleg van glasvezel.…

UPDATE: GLASVEZEL IN MOLENLANDEN. De locaties voor de wijkcentrales zijn goedgekeurd door de gemeente. De wijkcentrales zullen op korte termijn…

Digitale Stad gaat samen met Stichting Glasvezel Molenwaard, KPN en Delta Rijssen Glasvezel Investeringen een glasvezelnetwerk realiseren in de voormalige…

Back To Top