skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
WESTERVELD DORPSKERNEN

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

GOED NIEUWS, DE DORPSKERNEN IN GEMEENTE WESTERVELD KRIJGEN EEN GRATIS GLASVEZELAANSLUITING!

Digitale Stad heeft recent het buitengebied van Westerveld op haar glasvezelnetwerk aangesloten. Nu zijn ook de dorpskernen aan de beurt!
Het gaat om de dorpskernen van Darp, Diever, Dwingeloo, Havelte, Uffelte, Vledder, Wapse, Wapserveen en Wilhelminaoord.

Alle woningen in deze dorpskernen worden gratis aangesloten. Bewoners hoeven zich niet in te schrijven voor een aansluiting, onze schouwers bezoeken iedereen. Bij het bezoek van de schouwer kan de bewoner aangeven of hij of zij een aansluiting wil. De schouwer bekijkt samen met de bewoner waar de kabel de woning binnen moet komen en waar de glasvezelaansluiting moet worden geplaatst. Dit wordt vastgelegd in een rapportage die met de bewoner wordt gedeeld

De glasvezelaansluiting is gratis!
De bewoner kiest zelf of en wanneer de glasvezelaansluiting wordt gebruikt. Het is dus altijd verstandig om de glasvezelaansluiting nu te laten plaatsen. Later plaatsen kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Voor het realiseren van de glasvezelaansluiting wordt nu niets betaald. De enige kosten (bij het gebruik van de glasvezelaansluiting) zijn de kosten die de provider nu ook al in rekening brengt.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

Vraag een offerte aan voor een na-aansluiting!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

DE SCHOUWER KOMT LANGS IN DE KERNEN, U HOEFT HIER NIETS VOOR AAN TE VRAGEN.

De voorbereidingen zijn inmiddels afgerond. Digitale Stad is gestart met het schouwen van de ca. 6.100 adressen. De schouwer gaat samen met u kijken naar de locatie in de woning waar de glasvezelaansluiting moet komen, hoe de kabel de woning binnen kan komen en waar bij de aanleg rekening mee gehouden moet worden. U ontvangt direct het schouwrapport op het opgegeven e-mail adres.

Er moeten ca. 6.100 adressen bezocht en geschouwd worden, het hele proces zal een aantal maanden in beslag nemen. Ook de werkzaamheden om het netwerk uit te rollen langs de openbare wegen zijn gestart.

Op dit moment is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor de schouw. We zullen in eerste instantie deur-aan-deur door de gemeente gaan. Bent u niet thuis op het moment dat schouwer langs komt dan laat de schouwer een kaart achter om een afspraak te maken.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

GENIET VAN SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD!

NIEUWS

Binnenkort komt de glasvezelvoorbereider van Digitale Stad op bezoek bij alle woningen in het dorp van Vledder. Samen met u…

Westerveld – Digitale Stad gaat glasvezel aanleggen in de dorpen van de gemeente Westerveld. Hierna beschikken alle huishoudens in de…

Back To Top