Skip to content

WESTERVELD DORPSKERNEN

SUPERSNEL GLASVEZEL

VRIJE PROVIDERKEUZE

PERFECTE KWALITEIT

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

UW ADRES IS NIET AANGESLOTEN OP ONS GLASVEZELNETWERK? VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Het glasvezelproject in de dorpskernen van Westerveld is afgerond. Het gaat om de dorpskernen van Darp, Diever, Dwingeloo, Havelte, Uffelte, Vledder, Wapse, Wapserveen en Wilhelminaoord. Bijna 70% van alle adressen die in aanmerking kwamen voor een glasvezelaansluiting is nu aangesloten op ons supersnelle glasvezelnetwerk. In de dorpskernen heeft u voor de aansluiting géén eigen bijdrage hoeven betalen.

Ook voor de adressen die niet zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk is het nog steeds mogelijk om een aansluiting aan te vragen.

Heeft u de inschrijving gemist?
Heeft u zich bedacht?
Bent u onlangs in het gebied komen wonen?
Wilt u ook aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk?

Geen probleem. In veel gevallen is het nog steeds mogelijk om aangesloten te worden op ons glasvezelnetwerk. Stuur ons via het contactformulier op de contactpagina van deze website een aanvraag daartoe. U hoort dan zo spoedig mogelijk of aansluiting mogelijk is en welke kosten daaraan zijn verbonden.

Vraag een offerte aan voor een na-aansluiting!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

KIES UW EIGEN PROVIDER

In de dorpskernen van Westerveld kunt u op het glasvezelnetwerk uw eigen provider kiezen. U bent helemaal vrij in de keuze. U kunt de pakketten van verschillende providers met elkaar vergelijken en vervolgens bepalen welke provider het beste aansluit bij uw wensen.
Om het vergelijken van de providers voor u makkelijker te maken kunnen wij u doorverwijzen naar de prijsvergelijker.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

GENIET VAN SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD!

NIEUWS

Binnenkort komt de glasvezelvoorbereider van Digitale Stad op bezoek bij alle woningen in het dorp van Vledder. Samen met u…

Westerveld – Digitale Stad gaat glasvezel aanleggen in de dorpen van de gemeente Westerveld. Hierna beschikken alle huishoudens in de…

Back To Top