skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
HOLLANDS KROON

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Helaas uw adres valt niet binnen onze huidige scope. Wellicht kunnen wij uw adres toevoegen. Laat uw gegevens achter op de contactpagina. De online inschrijving voor het project is gesloten. Inschrijven is vaak nog wel mogelijk. Laat uw gegevens achter op de contactpagina.
Uw adres is klaar voor een glasvezelaansluiting van Digitale Stad.

GLASVEZEL IN HET BUITENGEBIED VAN HOLLANDS KROON

Beste buitengebied bewoners in de gemeente Hollands Kroon, goed nieuws! Digitale Stad, Kabeltex en Coöperatie Breedband Hollands Kroon gaan samenwerken om u aan te sluiten op glasvezel. Digitale Stad stelt Kabeltex in de gelegenheid om als operator en provider diensten te leveren over het glasvezelnetwerk van Digitale Stad. De gezamenlijke doelstelling is om alle geïnteresseerde en deelnemende bewoners voor het eind van dit jaar aan te sluiten op glasvezel.
U kunt zich via onze website inschrijven voor een glasvezelaansluiting. Deze inschrijving betreft enkel de inschrijving voor een glasvezelaansluiting.U kunt er daarbij voor kiezen om eenmalig een bedrag van € 1.900,- te betalen of een maandelijkse vastrechtvergoeding van € 12,64. U hoeft bij de inschrijving nog geen provider te kiezen. Op het moment dat de glasvezelaansluiting in uw woning is gerealiseerd kunt u een abonnement bij een provider afsluiten.
Voor de bewoners die zich hebben ingeschreven bij Kabeltex geldt dat Digitale Stad en Kabeltex op dit moment druk bezig zijn om een en ander technisch in te regelen, zodat u bij oplevering van uw glasvezelaansluiting uw abonnement bij Kabeltex kunt afnemen. U wordt hier ook nog separaat over geïnformeerd door Kabeltex.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

BUITENGEBIED KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

Samenwerking Digitale Stad, Kabeltex en Breedband Hollands Kroon

Kabeltex als provider

Digitale Stad, Kabeltex en Coöperatie Breedband Hollands Kroon gaan samenwerken om u aan te sluiten op glasvezel. Digitale Stad stelt Kabeltex in de gelegenheid om als operator en provider diensten te leveren over het glasvezelnetwerk van Digitale Stad. De gezamenlijke doelstelling is om alle geïnteresseerde en deelnemende bewoners voor het eind van dit jaar aan te sluiten op glasvezel.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

LEUSDEN – Afgelopen week is de familie Butter uit Middenmeer als één van de eerste bewoners aangesloten op het glasvezelnetwerk…

Back To Top