skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
HOLLANDS KROON

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

TOT EN MET 15 JULI 2021 EEN GLASVEZELAANSLUITING ZONDER EXTRA AANSLUITKOSTEN!

Glasvezel voor iedereen in het buitengebied van Hollands Kroon Oost. Dat is nog steeds ons gezamenlijke doel. Het glasvezelnetwerk ligt al klaar, maar nog niet iedereen heeft zich ingeschreven voor een aansluiting op ons netwerk. Daarom komen wij de komende weken met onze informatiebus naar Hollands Kroon om uw vragen te beantwoorden, om u te helpen bij het inschrijven en om u uit te leggen wat de mogelijkheden zijn van een glasvezelaansluiting. Deze actie hebben wij samen met Breedband Hollands Kroon georganiseerd. Ook de mensen van Breedband Hollands Kroon zullen een aantal dagen aanwezig zijn.

U kunt ons op onderstaande dagen vinden op genoemde locaties:
• 1 t/m 3 juli van 9.30 – 17.00 uur in Wieringerwerf op de parkeerplaats (hoek Terpstraat – Prof. Granpré Molièrestraat);
• 8 t/m 10 juli van 9.30 – 17.00 uur in Nieuwe Niedorp bij winkelcentrum ‘Winkelhart’ (Trambaan);
• 14 en 15 juli van 9.30 – 17.00 uur in Wieringerwerf op de parkeerplaats (hoek Terpstraat – Prof. Granpré Molièrestraat).

U kunt zich tot en met 15 juli a.s. via onze website inschrijven voor een glasvezelaansluiting. U betaalt in deze periode geen extra aansluitkosten. U krijgt de aansluiting in huis voor de maandelijkse vastrechtvergoeding van € 12,65*. U kunt de maandelijkse vastrechtvergoeding afkopen door betaling van een bedrag van € 1.900,- ineens. Na 15 juli bedragen de extra aansluitkosten minimaal € 250,- per aansluiting.

De inschrijving bij Digitale Stad betreft enkel de inschrijving voor de glasvezelaansluiting. U kunt bij de inschrijving nog geen provider kiezen. Op het moment dat de glasvezelaansluiting in uw woning is gerealiseerd sluit u een abonnement af bij een provider van uw keuze. Naast bijvoorbeeld KPN, XS4all en T-Mobile kunt u in Hollands Kroon ook kiezen voor Kabeltex als uw provider.

Ook bewoners die zich in het verleden voor een glasvezelaansluiting hebben ingeschreven bij Breedband Hollands Kroon of Kabeltex moeten zich bij Digitale Stad opnieuw inschrijven voor een aansluiting. Onze samenwerking met Breedband Hollands Kroon en Kabeltex is prima, maar wij mogen de gegevens van onze klanten niet uitwisselen.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

MELDT U NU AAN VOOR GLASVEZEL IN HET BUITENGEBIED HOLLANDS KROON OOST! OP NAAR 60%.

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

Samenwerking Digitale Stad, Breedband Hollands Kroon en Kabeltex

Kabeltex als provider

Digitale Stad, Coöperatie Breedband Hollands Kroon en Kabeltex werken in Hollands Kroon Oost samen om u aan te sluiten op glasvezel. Hollands Kroon Oost betreft de voormalige gemeenten Wieringen, Wieringermeer en Niedorp.

Digitale Stad heeft het glasvezelnetwerk in deze regio aangelegd en verzorgt de aansluiting van uw adres op dit netwerk. Breedband Hollands Kroon heeft als doelstelling het realiseren van een breedbandnetwerk in de buitengebieden van de gemeente Hollands Kroon. Kabeltex is op het netwerk van Digitale Stad één van de providers waar u een glasvezelabonnement kunt afsluiten.

De gezamenlijke doelstelling is om alle geïnteresseerde bewoners voor het eind van dit jaar aan te sluiten op het glasvezelnetwerk en de bewoners te helpen bij de keuze voor een passend glasvezelabonnement.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

Glasvezel voor iedereen in het buitengebied van Hollands Kroon Oost. Dat is nog steeds ons gezamenlijke doel. Het glasvezelnetwerk ligt…

LEUSDEN – Afgelopen week is de familie Butter uit Middenmeer als één van de eerste bewoners aangesloten op het glasvezelnetwerk…

Back To Top