skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
HOLLANDS KROON

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

ALLE GLASVEZELAANSLUITINGEN BEGIN 2022 GEREED.

Voor de zomervakantie van 2021 heeft iedereen in het buitengebied van Hollands Kroon Oost de kans gekregen om alsnog voor de standaard projectvoorwaarden een aansluiting op ons glasvezelnetwerk te krijgen. Veel bewoners hebben hier gebruik van gemaakt en momenteel worden door onze aannemer de aansluitingen aangelegd en opgeleverd.

Eind november zijn ongeveer 30% van de aansluitingen gereed. Het kost wel iets meer tijd dan de aannemer vooraf heeft ingeschat. Wij gaan er daarom nu vanuit dat wij in het eerste kwartaal van 2022 de laatste aansluitingen in Hollands Kroon kunnen opleveren.

De inschrijving bij Digitale Stad betreft enkel de inschrijving voor de glasvezelaansluiting. Ongeveer 1 à 2 weken nadat de glasvezelaansluiting is opgeleverd kunnen de bewoners een abonnement afsluiten bij de provider van hun keuze. Naast bijvoorbeeld KPN, XS4all, Solcon en T-Mobile kunnen de bewoners in Hollands Kroon ook kiezen voor Kabeltex als provider.

Bewoners die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dat ook nu nog doen.

De kosten voor een na-aansluiting zijn echter wel iets hoger dan de standaard projectvoorwaarden. Bewoners betalen namelijk minimaal €250,- na-aansluitkosten. Een nieuwe aanvraag wordt bij de netwerkeigenaar gemeld en de bewoner krijgt vervolgens een offerte op maat gebaseerd op de werkelijke aanlegkosten (met een minimum van €250,-). Het is nog steeds mogelijk om te kiezen voor de maandelijkse vastrechtvergoeding, maar daarbij komen dan wel de eenmalige na-aansluitkosten.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

MELDT U NU AAN VOOR GLASVEZEL IN HET BUITENGEBIED HOLLANDS KROON OOST! OP NAAR 60%.

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

Samenwerking Digitale Stad, Breedband Hollands Kroon en Kabeltex

Kabeltex als provider

Digitale Stad, Coöperatie Breedband Hollands Kroon en Kabeltex werken in Hollands Kroon Oost samen om u aan te sluiten op glasvezel. Hollands Kroon Oost betreft de voormalige gemeenten Wieringen, Wieringermeer en Niedorp.

Digitale Stad heeft het glasvezelnetwerk in deze regio aangelegd en verzorgt de aansluiting van uw adres op dit netwerk. Breedband Hollands Kroon heeft als doelstelling het realiseren van een breedbandnetwerk in de buitengebieden van de gemeente Hollands Kroon. Kabeltex is op het netwerk van Digitale Stad één van de providers waar u een glasvezelabonnement kunt afsluiten.

De gezamenlijke doelstelling is om alle geïnteresseerde bewoners voor het eind van dit jaar aan te sluiten op het glasvezelnetwerk en de bewoners te helpen bij de keuze voor een passend glasvezelabonnement.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

Glasvezel voor iedereen in het buitengebied van Hollands Kroon Oost. Dat is nog steeds ons gezamenlijke doel. Het glasvezelnetwerk ligt…

LEUSDEN – Afgelopen week is de familie Butter uit Middenmeer als één van de eerste bewoners aangesloten op het glasvezelnetwerk…

Back To Top