Ga naar hoofdinhoud

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
HOLLANDS KROON

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

EEN GLASVEZELAANSLUITING AANVRAGEN IS NOG STEEDS MOGELIJK.

Het glasvezelproject in het buitengebied van Hollands Kroon Oost is afgerond. Ruim 60% van alle adressen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting heeft zich ingeschreven en is nu aangesloten op ons supersnelle glasvezelnetwerk. In het buitengebied heeft men voor de aansluiting een eigen bijdrage moeten betalen.

Ook voor de adressen die zich niet hebben ingeschreven is het nog steeds mogelijk om een glasvezelaansluiting aan te vragen.

Heeft u de inschrijving gemist?
Heeft u zich bedacht?
Bent u onlangs in het gebied komen wonen?
Wilt u ook aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk?

Stuur ons dan via het contactformulier op de contactpagina van deze website een aanvraag daartoe. U hoort dan zo spoedig mogelijk of aansluiting mogelijk is en welke kosten daaraan zijn verbonden. Wij noemen dit een na-aansluiting.

De kosten voor een na-aansluiting zijn hoger dan de standaard projectvoorwaarden. U betaalt namelijk minimaal €250,- na-aansluitkosten. Een nieuwe aanvraag wordt bij de netwerkeigenaar gemeld en u krijgt vervolgens een offerte op maat gebaseerd op de werkelijke aanlegkosten. Het is ook nu nog mogelijk om te kiezen voor de maandelijkse vastrechtvergoeding, maar daarbij komen dan wel de eenmalige na-aansluitkosten.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

MELDT U NU AAN VOOR GLASVEZEL IN HET BUITENGEBIED HOLLANDS KROON OOST! OP NAAR 60%.

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

PROFITEER VAN DE VRIJE PROVIDERKEUZE

Ook Kabeltex beschikbaar als provider

Digitale Stad, Coöperatie Breedband Hollands Kroon en Kabeltex hebben samengewerkt om u in Hollands Kroon Oost aan te sluiten op glasvezel. Hollands Kroon Oost betreft de voormalige gemeenten Wieringen, Wieringermeer en Niedorp. Digitale Stad heeft het glasvezelnetwerk in deze regio aangelegd en heeft de aansluiting van uw adres op dit netwerk gerealiseerd. Breedband Hollands Kroon heeft als doelstelling het realiseren van een breedbandnetwerk in de buitengebieden van de gemeente Hollands Kroon en Kabeltex is op het netwerk van Digitale Stad één van de providers waar u een glasvezelabonnement kunt afsluiten.

In het buitengebied van Hollands Kroon Oost kunt u op het glasvezelnetwerk uw eigen provider kiezen. U bent helemaal vrij in de keuze van uw provider. U kunt de pakketten van verschillende landelijke providers met elkaar vergelijken en vervolgens bepalen welke provider het beste aansluit bij uw wensen. U kunt ook kiezen voor de lokale provider: Kabeltex.
Om het vergelijken van de providers voor u makkelijker te maken kunnen wij u doorverwijzen naar de prijsvergelijker.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

Glasvezel voor iedereen in het buitengebied van Hollands Kroon Oost. Dat is nog steeds ons gezamenlijke doel. Het glasvezelnetwerk ligt…

LEUSDEN – Afgelopen week is de familie Butter uit Middenmeer als één van de eerste bewoners aangesloten op het glasvezelnetwerk…

Back To Top