Ga naar hoofdinhoud

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
GLASVEZEL IN
MIDDEN DRENTHE

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

KPN NetwerkNL kiest voor Digitale Stad

In 2020 heeft KPN NetwerkNL het glasvezelnetwerk van de Coöperatie Midden Drenthe overgenomen. Digitale Stad speelt als strategische partner namens en in samenwerking met KPN NetwerkNL een belangrijke rol bij de exploitatie van het netwerk. Naast het incasseren van de maandelijkse vastrechtvergoeding is Digitale Stad het aanspreekpunt voor alle vragen van bewoners. Zowel voor bewoners met een opgeleverde glasvezelaansluiting als ook voor bewoners die op een later moment als nog een aansluiting wensen.

Inmiddels is meer dan 95% van de glasvezelaansluitingen opgeleverd. Indien bewoners zich op een eerder moment niet hebben ingeschreven kunnen ze nog steeds worden aangesloten.

Vanaf september 2021 is het netwerk in Midden Drenthe volledig geïntegreerd in het open netwerk van KPN NetwerkNL. Dit betekent dat KPN als provider haar diensten kan leveren op uw adres.
Ook veel andere providers kunnen hun diensten leveren op uw adres. Doe de postcodecheck bij een provider en u ziet wat er mogelijk is.

Heeft u een vraag dan kunt u die via het contactformulier op de contactpagina van deze website naar ons doorzetten. U kunt zich ook direct inschrijving via onderstaande oranje button ‘Inschrijven voor glasvezel’ om na akkoord op een vastrecht vergoeding gebruik te kunnen maken van het glasvezelnetwerk in Midden Drenthe. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

BUITENGEBIED KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

Alle adressen betalen maandelijkse vastrechtvergoeding

(naast de kosten voor een glasvezelabonnement)

Indien u gebruik wilt maken van het glasvezelnetwerk in Midden-Drenthe moet u uw adres eerst aanmelden bij Digitale Stad. Digitale Stad zorgt ervoor dat uw glasvezelaansluitpunt wordt klaargemaakt voor gebruik. Hierna kunt u bij de provider van uw keuze een glasvezelabonnement afsluiten.

Het is in veel gevallen ook mogelijk dat u eerst een glasvezelabonnement afsluit bij uw provider. Voordat u daadwerkelijk gebruik kunt maken van uw abonnement moet u uw adres wel aanmelden bij Digitale Stad.

De maandelijkse vastrechtvergoeding bedraagt € 11,-*. Deze kosten worden in rekening gebracht als eigen bijdrage voor de aanleg en het onderhoud van het glasvezelnetwerk. Deze kosten worden, los van uw glasvezelabonnement, bij u als bewoner in rekening gebracht door Digitale Stad (namens netwerkeigenaar KPN NetwerkNL).

Voor meer informatie verwijzen wij u ook naar de website van kpn: KPN en Glasvezel Midden Drenthe

* In sommige gevallen wordt er een maatwerkofferte opgesteld. Hierdoor kunnen de kosten hoger uitvallen.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

Back To Top