skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
HEERENVEEN

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

Glasvezel in het buitengebied van Heerenveen wordt gerealiseerd!

Digitale Stad legt glasvezel aan in het buitengebied en de kernen van Heerenveen Oost en Heerenveen Noord. Alle adressen worden gratis aangesloten op het open glasvezelnetwerk van Digitale Stad. Bewoners zijn niet verplicht om de aansluiting te gebruiken.

AL MEER DAN 1.000 AANSLUITINGEN (OKT.2021)
In de eerste fase worden de adressen aan de oostzijde van Heerenveen aangesloten. Het hoofdnetwerk is hier gereed. Vanaf september 2021 worden de huisaansluitingen gerealiseerd. In oktober staat de teller al op meer dan 1.000 aangesloten adressen. Naar verwachting zijn in januari 2022 vrijwel alle adressen in Heerenveen Oost aangesloten.
In de tweede fase zijn de adressen aan de noordzijde van Heerenveen aan de beurt. Ook hier is het hoofdnetwerk al voor een groot deel gereed. Aansluitend aan de huisaansluitingen in Heerenveen Oost worden de adressen in Heerenveen Noord aangesloten. Wij starten hiermee in de omgeving van Tjalleberd en Haskerdijken en verwachten in het eerste en tweede kwartaal van 2022 alle adressen aan te sluiten.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

BUITENGEBIED KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

We onderscheiden in regio Heerenveen 'witte' en 'grijze' adressen.

We onderscheiden in regio Heerenveen twee soorten adressen: witte en grijze adressen. De witte adressen zijn die adressen waar nog geen enkele vorm van snel internet beschikbaar is. De grijze adressen hebben al wel de beschikking over een snellere internet verbinding (bijvoorbeeld coaxkabel), maar hebben nog geen glasvezelverbinding.

De witte adressen worden gratis aangesloten. Om de aansluiting te gebruiken vragen wij de bewoners zich via onze website aan te melden. Bewoners van de witte adressen betalen voor het gebruik een maandelijkse vastrechtvergoeding van € 12,92 (inclusief BTW, geïndexeerd). Het is ook mogelijk om de vastrechtvergoeding eenmalig af te kopen voor € 1.800,- (inclusief BTW). Indien een bewoner van een wit adres zich niet aanmeldt, hoeft hij/zij dus ook niets te betalen.

De grijze adressen worden eveneens gratis aangesloten. De bewoners van deze adressen kunnen de aansluiting direct na oplevering gebruiken en kunnen een glasvezelabonnement afsluiten bij een provider. Een bewoner van een grijs adres hoeft zich niet aan te melden en hoeft dus niets te betalen voor de aansluiting, ongeacht of de aansluiting wel of niet wordt gebruikt.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

Digitale Stad is woensdag gestart met de aanleg van glasvezel in het buitengebied en de dorpen in de gemeente Heerenveen.…

Heerenveen – Digitale Stad gaat een glasvezelnetwerk aanleggen in de dorpen en het buitengebied van Heerenveen. Zodra de afspraken met…

Back To Top