skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
HEERENVEEN

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Uw adres staat nog niet op de planning van Digitale Stad.
Wilt u toch glasvezel? Laat uw interesse weten via info@digitale-stad.nl.
Uw adres is klaar voor een glasvezelaansluiting van Digitale Stad.

Glasvezel in het buitengebied van Heerenveen komt eraan!

Goed nieuws! Digitale Stad gaat glasvezel aanleggen in het buitengebied van de gemeente Heerenveen. Alle inwoners krijgen de mogelijkheid om in te schrijven voor een aansluiting op het open glasvezelnetwerk van Digitale Stad. We onderscheiden in het buitengebied twee soorten adressen: witte en grijze adressen. De witte adressen zijn die adressen waar nog geen enkele vorm van snel internet beschikbaar is. Grijze adressen hebben al wel de beschikking over een snellere internet verbinding (bijvoorbeeld coaxkabel), maar nog geen glasvezelverbinding.

De grijze adressen worden kosteloos aangesloten op het glasvezelnetwerk van Digitale Stad. De witte adressen hebben eerder een voorstel voor een glasvezelaansluiting van Kabelnoord ontvangen. Kabelnoord heeft op 15 september 2020 echter laten weten zich terug te trekken voor wat betreft de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Heerenveen. De kosten voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk van Digitale Stad voor de witte adressen zijn vrijwel gelijk aan het aanbod dat Kabelnoord heeft gedaan. Bewoners van de witte adressen kunnen kiezen tussen een maandelijkse vastrechtvergoeding van € 12,50 (inclusief BTW) of een eenmalige afkoop van de vastrechtvergoeding voor € 1.800,- (inclusief BTW).

Digitale Stad sluit zowel de witte als grijze adressen in het projectgebied aan op haar glasvezelnetwerk en is reeds gestart met de voorbereidingen voor de aanleg. In de eerste fase worden de adressen aan de oostzijde van Heerenveen aangesloten. In de tweede fase zijn de adressen aan de noordzijde van Heerenveen aan de beurt. Zodra de voorbereidingen voor de eerste fase zijn afgerond en de benodigde vergunningen zijn verkregen wordt gestart met het schouwen van alle adressen in het projectgebied. U wordt hierover nader geïnformeerd. De tweede fase volgt op een later moment.

U kunt zich vanaf heden via onze website inschrijven voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk van Digitale Stad. Deze inschrijving betreft alleen de inschrijving voor een glasvezelaansluiting. U hoeft (nog) geen abonnement af te sluiten bij een provider. Zodra de glasvezelaansluiting in uw woning werkend is opgeleverd kunt u een abonnement bij een provider naar keuze afsluiten.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

BUITENGEBIED KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

Heerenveen – Digitale Stad gaat een glasvezelnetwerk aanleggen in de dorpen en het buitengebied van Heerenveen. Zodra de afspraken met…

Back To Top