Ga naar hoofdinhoud

BORGER-ODOORN DORPSKERNEN

SUPERSNEL GLASVEZEL

VRIJE PROVIDERKEUZE

PERFECTE KWALITEIT

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

DIGITALE STAD HEEFT OOK HET GLASVEZELNETWERK IN DE GROTERE KERNEN VAN BORGER-ODOORN AFGEROND

Begin 2022 werd het bekendgemaakt. Ook de grotere kernen van Borger-Odoorn zouden worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Inmiddels heeft Digitale Stad de gehele gemeente Borger-Odoorn voorzien van een glasvezelaansluiting. In eerste instantie waren het buitengebied en de kleinere kernen aan de beurt. Aansluitend zijn ook de grotere kernen aangesloten. En dat is goed nieuws, want glasvezel maakt het leven leuker, tv-beelden scherper, telefonie kraakhelder en internet vele malen sneller.

Bewoners van de grotere kernen van Borger-Odoorn die nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten bij één van de providers kunnen met vragen over hun glasvezelaansluiting terecht bij Glaspoort. Dit geldt ook voor bewoners die helemaal nog geen aansluiting hebben. Bij Glaspoort kunt u informeren naar de mogelijkheden.
Bewoners die al wel een abonnement hebben afgesloten, kunnen met vragen terecht bij hun provider. Zij kunnen u verder helpen.

BUITENGEBIED KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

GENIET VAN SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

NIEUWS

Borger-Odoorn – Inwoners van de kernen Exloo, Odoorn, Borger, Buinen en Drouwen krijgen glasvezel. Glaspoort heeft Digitale Stad opdracht gegeven…

Back To Top