Ga naar hoofdinhoud

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
GLASVEZEL IN
BORGER-ODOORN DORPSKERNEN

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

Ook grotere kernen Borger-Odoorn krijgen een glasvezelaansluiting.

Het geduld van de bewoners in de grotere kernen van Borger-Odoorn wordt beloond. Het buitengebied en de kleinere kernen in de gemeente Borger-Odoorn zijn de afgelopen tijd aangesloten op ons glasvezelnetwerk. Na een gedegen voorbereiding krijgen nu ook de grotere kernen supersnel internet! Het is zover!
In samenwerking met onze gerenommeerde partners gaan we een hoogwaardig en betrouwbaar glasvezelnetwerk aanleggen. En dat is goed nieuws, want glasvezel maakt het leven leuker, tv-beelden scherper, telefonie kraakhelder en internet vele malen sneller. Alles wat bewoners moeten weten over Digitale Stad en de aanleg in Borger-Odoorn staat op deze website.

Bewoners hoeven zich niet in te schrijven voor een aansluiting. Onze glasvezelvoorbereiders komen bij alle bewoners langs om hen te informeren en de situatie op het adres in kaart te brengen. De glasvezelaansluiting wordt bij alle adressen gratis afgemonteerd en bewoners hoeven geen  glasvezelabonnement af te sluiten. Bewoners zijn namelijk niet verplicht om de nieuwe aansluiting te gebruiken. Maar waarom zouden zij al dat moois aan hen voorbij laten gaan?

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

BUITENGEBIED KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

Borger-Odoorn – Inwoners van de kernen Exloo, Odoorn, Borger, Buinen en Drouwen krijgen glasvezel. Glaspoort heeft Digitale Stad opdracht gegeven…

Back To Top