Skip to content

AMERSFOORT

SUPERSNEL GLASVEZEL

VRIJE PROVIDERKEUZE

PERFECTE KWALITEIT

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

BENODIGD PERCENTAGE NOG NIET BEHAALD

Wij hebben in 2019 een vraagbundeling gehouden voor aanleg van glasvezel in het buitengebied van Amersfoort. De inschrijvingstermijn voor het project is inmiddels verstreken. Helaas moeten wij concluderen dat het benodigde inschrijvingspercentage niet is behaald. Wij gaan daarom op dit moment nog niet over tot aanleg van het netwerk.

In de nabije toekomst willen wij proberen om dit project alsnog succesvol te maken. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij alsnog de aanleg van het netwerk oppakken. Hier hebben wij u bij nodig. Wilt u dat het buitengebied van Amersfoort glasvezel krijgt? Schrijf u van vandaag nog in en enthousiasmeer uw buren om dit ook te doen. Zo gaan we samen alsnog voor de benodigde 50% deelname.

BIJ 50% DEELNAME KRIJGT HET BUITENGEBIED VAN AMERSFOORT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

Back To Top