Skip to content

LINGEWAARD

SUPERSNEL GLASVEZEL

VRIJE PROVIDERKEUZE

PERFECTE KWALITEIT

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

KPN kiest voor Digitale Stad

In januari 2021 heeft KPN enkele glasvezel netwerken overgenomen van Digitale Stad waaronder het netwerk in Lingewaard. Digitale Stad zal als strategische partner namens en in samenwerking met KPN een rol blijven spelen bij de exploitatie van het netwerk. Naast het incasseren van de maandelijkse vastrechtvergoeding zal Digitale Stad het aanspreekpunt blijven voor alle vragen van bewoners. Zowel voor bewoners met een opgeleverde glasvezelaansluiting als ook voor bewoners die op een later moment als nog een aansluiting wensen.

Het glasvezelproject in Lingewaard is afgerond. Alle adressen die zich hebben aangemeld zijn aangesloten en kunnen gebruik maken van diverse diensten via het glasvezelnetwerk. Maar ook voor de adressen die nog niet zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk is het mogelijk om een aansluiting aan te vragen.

Heeft u de inschrijving gemist?
Heeft u zich bedacht?
Bent u onlangs in het gebied komen wonen?
Wilt u ook aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk?

Geen probleem. In veel gevallen kunt u aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk. Doe de postcodecheck en stuur ons via het contactformulier op de contactpagina van deze website een aanvraag daartoe. U hoort dan zo spoedig mogelijk of aansluiting mogelijk is en welke kosten daaraan zijn verbonden.

BUITENGEBIED HEEFT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

GENIET VAN SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD!

Back To Top