skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
ZEVENAAR-DUIVEN

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

GLASvezel in ZEVENAAR & DUIVEn komt eraan

Digitale Stad heeft in een gedeelte van Oud Zevenaar en in de dorpskernen van Aerdt, Babberich, Groessen, Herwen, Lobith, Loo, Pannerden, Spijk en Tolkamer glasvezel aangelegd. De wijkcentrales in Babberich en Pannerden zijn gereed, hier worden op dit moment de huisaansluitingen geplaatst. Waar we na Pannerden verder kunnen met huisaansluitingen is afhankelijk welke wijkcentrale als eerste gereed is.

Het netwerk langs de openbare wegen is grotendeels gereed, er zijn enkel nog een paar gebieden waar we in afwachting zijn van de vergunningen. In veel gevallen zal de glasvezelkabel al naar de woning toegelegd zijn, de aannemer maakt een afspraak om deze naar binnen te brengen en aan te sluiten. Als de aansluiting geplaatst is ontvangt u ongeveer 1 a 2 weken later bericht van Digitale Stad dat de verbinding in gebruik genomen kan worden.

In totaal sluiten wij ongeveer 5.500 woningen aan op ons glasvezelnetwerk. We proberen iedereen zo snel mogelijk aangesloten te hebben maar hopen op uw begrip dat dit een tijdrovende klus is.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

Veel belangstelling in kernen Zevenaar-Duiven!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

GOED NIEUWS

BETROKKEN GEMEENTEN ZIJN AKKOORD

asdsadassdasdasdsadsa

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

We zijn in volle gang bezig met de huisaansluitingen in de gemeente Zevenaar-Duiven. Selecta Infratechniek heeft op dit moment ongeveer…

LEUSDEN – Digitale Stad heeft in een gedeelte van Oud Zevenaar glasvezel aangelegd, deze woningen zullen waarschijnlijk rond mei/juni gebruik…

Back To Top