Skip to content

ZEVENAAR-DUIVEN

SUPERSNEL GLASVEZEL

VRIJE PROVIDERKEUZE

PERFECTE KWALITEIT

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

UW ADRES IS NIET AANGESLOTEN OP ONS GLASVEZELNETWERK? VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Het glasvezelproject in een deel van Oud Zevenaar en in de dorpskernen van Aerdt, Babberich, Groessen, Herwen, Lobith, Loo, Pannerden, Spijk en Tolkamer is afgerond. We hebben in dit project ruim 5.000 adressen een gratis glasvezelaansluiting aangeboden. Veel bewoners hebben hier gebruik van gemaakt en zijn nu aangesloten op ons supersnelle glasvezelnetwerk.

Ook voor de adressen die nog niet zijn aangesloten is het mogelijk om een glasvezelaansluiting aan te vragen. In veel gevallen wordt de aansluiting nog steeds gratis gerealiseerd en kan dit bij een provider worden aangevraagd in combinatie met een glasvezelabonnement.

Heeft u de inschrijving gemist?
Wilde u eerder geen glasvezelaansluiting, maar heeft u zich bedacht?
Bent u onlangs in het gebied komen wonen?
Wilt u ook aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk?

Geen probleem. In veel gevallen is het nog steeds mogelijk om aangesloten te worden op ons glasvezelnetwerk. Stuur ons via het contactformulier op de contactpagina van deze website een aanvraag daartoe. U hoort dan zo spoedig mogelijk of aansluiting mogelijk is en welke kosten daaraan zijn verbonden.

Veel belangstelling in kernen Zevenaar-Duiven!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

KIES UW EIGEN PROVIDER

In het glasvezelproject Zevenaar-Duiven kunt u op het glasvezelnetwerk uw eigen provider kiezen. U bent helemaal vrij in de keuze. U kunt de pakketten van verschillende providers met elkaar vergelijken en vervolgens bepalen welke provider het beste aansluit bij uw wensen.
Om het vergelijken van de providers voor u makkelijker te maken kunnen wij u doorverwijzen naar de prijsvergelijker.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

We zijn in volle gang bezig met de huisaansluitingen in de gemeente Zevenaar-Duiven. Selecta Infratechniek heeft op dit moment ongeveer…

LEUSDEN – Digitale Stad heeft in een gedeelte van Oud Zevenaar glasvezel aangelegd, deze woningen zullen waarschijnlijk rond mei/juni gebruik…

Back To Top