Ga naar hoofdinhoud

OPHEMERT (KERN)

SUPERSNEL GLASVEZEL

VRIJE PROVIDERKEUZE

PERFECTE KWALITEIT

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

Aanleg glasvezelnetwerk nadert voltooiing

Goed nieuws! Een jaar geleden (augustus 2022) zijn wij gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk in de kern van Ophemert. Wij verwachten eind september de aanleg van het netwerk af te ronden. Daarna gaan we over tot het afmonteren van de glasvezelaansluitpunten in de woningen.

GRATIS GLASVEZELAANSLUITING
Digitale Stad biedt u een GRATIS glasvezelaansluiting. U bent niet verplicht om de aansluiting te gebruiken en u hoeft dus geen glasvezelabonnement af te sluiten bij een van de providers. Na installatie en vrijgave van het netwerk heeft u wel de meest uitgebreide keuzemogelijkheid op het gebied van providers. Het kan niet anders dan dat ook u gebruik gaat maken van de glasvezelaansluiting.

MEER WETEN?
Op deze website vindt u meer informatie over Digitale Stad. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te bellen op 085 485 85 85 of een e-mail te sturen naar info@digitale-stad.nl.

BUITENGEBIED KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

ALLE ADRESSEN IN DE KERN OPHEMERT ZIJN BEZOCHT!

Als het goed is zijn alle adressen in de kern Ophemert bezocht door onze glasvezelvoorbereiders. Zij hebben in kaart gebracht waar de aansluiting in de woning kan worden afgemonteerd. Heeft u de glasvezelvoorbereider gemist? Heeft u aangegeven dat u geen aansluiting wilt, maar heeft u zich bedacht? Bent u onlangs in het gebied komen wonen en wilt u ook aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk?

Geen probleem. In veel gevallen is het nog steeds mogelijk om aangesloten te worden op ons glasvezelnetwerk. Stuur ons via het contactformulier op de contactpagina van deze website een aanvraag daartoe. U hoort dan zo spoedig mogelijk of uw adres binnen het aansluitgebied valt en aansluiting mogelijk is. Tevens laten wij weten of daar kosten aan zijn verbonden.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

Back To Top