Skip to content

NIEUWS

HET BUITENGEBIED VAN UDEN KRIJGT GLASVEZEL!

Leusden – Wij hebben goed nieuws voor de bewoners in het buitengebied van Uden. We hebben het gehaald. Wij hebben het benodigde inschrijfpercentage van 60% ruimschoots behaald. De teller staat inmiddels al op 65%. Dit betekent dat de aanleg van glasvezel definitief doorgaat in het buitengebied van Uden.
WAT BETEKENT DIT VOOR DE AANLEG?
De komende weken worden de nodige voorbereidingen getroffen om te kunnen starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk, waarbij onder andere meer afspraken over de uitvoering met de gemeente worden gemaakt, het detailontwerp van het netwerk wordt afgerond en de aanlegplanning wordt vastgesteld. Digitale Stad streeft ernaar om begin 2021 te starten met de aanleg. De bewoners van het buitengebied Uden ontvangen hierover op korte termijn nadere informatie.
INSCHRIJVEN KAN NOG
Kent u mensen die zich nog willen inschrijven voor een gratis glasvezelaansluiting? Dit kan nog tegen dezelfde voorwaarden. Meer informatie over het project en antwoorden op veel gestelde vragen vindt u op onze website www.digitale-stad.nl/uden. Bellen kan ook naar 085-0711944.
LOKALE AMBASSADEURS
Wij bedanken al onze lokale ambassadeurs die zich de laatste weken enorm hebben ingezet om dit project tot een succes te maken. Heerlijk dat het ons met elkaar is gelukt.
Back To Top