Skip to content

NIEUWS

GLASVEZEL IN ZEVENAAR-DUIVEN KOMT ERAAN

LEUSDEN – Digitale Stad heeft in een gedeelte van Oud Zevenaar glasvezel aangelegd, deze woningen zullen waarschijnlijk rond mei/juni gebruik kunnen maken van supersnel internet! Binnenkort gaan we ook starten met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de kernen van: Aerdt, Babberich, Groessen, Herwen, Lobith, Loo, Pannerden, Spijk en Tolkamer.
U hoeft zich hier niet voor in te schrijven. De glasvezelaansluiting is voor iedereen gratis. Eerder hebben we gecommuniceerd dat voor de bewoners in het buitengebied van Oud-Zevenaar een eigen bijdrage van € 900,- van toepassing was (of een vastrecht van € 7,50 per maand), maar ook voor de bewoners in het buitengebied van Oud-Zevenaar is de aansluiting gratis.De schouwers van Digitale Stad gaan binnenkort van deur tot deur om in de eerder genoemde kernen ieders deelname vast te leggen. Het team zal direct samen met de bewoners kijken waar in de woning de glasvezel aangesloten kan worden en waar de kabel de woning binnen moet komen. Uiteraard gebeuren de werkzaamheden strikt volgens de richtlijnen van het RIVM.
U hoeft zich niet in te schrijven om in aanmerking te komen voor een glasvezelaansluiting, onze schouwers zullen iedereen benaderen. Als u niet thuis bent krijgt u een kaart in de bus om een afspraak in te plannen.
Back To Top