Skip to content

NIEUWS

DE AANLEG GAAT BEGINNEN!

LEUSDEN – De afgelopen periode zijn de nodige voorbereidingen getroffen voor de uitrol van het glasvezelnetwerk in regio Rivierenland. Zo zijn al op diverse plekken glasvezelcentrales geplaatst, de benodigde vergunningen aangevraagd en de detailontwerpen van de glasvezelnetwerken voor de eerste gemeenten gereed gemaakt.
Deze week starten wij met de aanleg in het buitengebied van West Maas en Waal en de kernen Echteld en IJzendoorn in de gemeente Neder-Betuwe. Eind april verwachten wij ook te starten in het buitengebied van de gemeente Neder-Betuwe. We werken in twee bouwstromen: een bouwstroom boven de Waal en een bouwstroom onder de Waal. In bijgevoegd overzicht vindt u onze planning voor de overige gemeenten in Rivierenland.
Deze planning geeft alleen de graafwerkzaamheden aan. Na de graafwerkzaamheden moeten de kabels nog naar de woningen gelegd worden en vervolgens binnen worden afgemonteerd. De planning voor deze werkzaamheden is afhankelijk van de voortgang en zal per regio later gecommuniceerd worden.

Back To Top