Skip to content

NIEUWS

Campagne in buitengebied Uden is van start gegaan.

Leusden – Het buitengebied van de gemeente Uden heeft vanaf vandaag de mogelijkheid om in te schrijven voor een gratis aansluiting op het open glasvezelnetwerk van Digitale Stad. Wij zijn 13 oktober 2020 van start gegaan met de vraagbundelingscampagne. De doelstelling is dat minimaal 60% van de adressen in het buitengebied zich inschrijft voor een gratis aansluiting en de toezegging doet om binnen 2 maanden na oplevering van de aansluiting een abonnement af te sluiten bij een provider van uw keuze.

Het is voor de bewoners van het buitengebied van Uden de uitgelezen kans om aangesloten te worden op het open glasvezelnetwerk van Nederland. Wij informeren u via onze website en per post over de mogelijkheden van glasvezel. U kunt zich vanaf dit moment via deze website inschrijven voor een glasvezelaansluiting.

In Uden werken wij samen met een aantal lokale ambassadeurs die u graag uitleggen waarom u deze kans niet moet laten lopen. Neem gerust contact op met één van de ambassadeurs.

Heeft u vragen? Kijk dan op onze contactpagina bij ‘veelgestelde vragen’ , informeer bij een van de ambassadeurs of stuur ons een berichtje per e-mail.

Back To Top