Skip to content

NIEUWS

UPDATE: GLASVEZEL IN MOLENLANDEN.

UPDATE: GLASVEZEL IN MOLENLANDEN.
De locaties voor de wijkcentrales zijn goedgekeurd door de gemeente. De wijkcentrales zullen op korte termijn geplaatst worden. De aannemer is in gesprek met het waterschap over de nodige vergunningen en aanlegvoorwaarden. Het is de bedoeling dat we in februari starten met de aanleg van het hoofdnetwerk. Afhankelijk van de gesprekken wordt bepaald waar we starten met de aanleg.
Het aansluiten van de woningen gebeurt in een later stadium. De verwachting is dat we in februari ook kunnen starten met het schouwen van de woningen. U hoeft zich niet in te schrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Onze schouwers komen bij iedereen aan de deur om de aansluiting in de woning in kaart te brengen.
Het glasvezelnetwerk van Digitale Stad is een open netwerk. Dat betekent dat verschillende serviceproviders hun diensten leveren over het netwerk, zoals KPN, T-Mobile, NLE, Oxxio, XS4ALL en Solcon. U kiest zelf de provider met het abonnement dat het beste bij u past. U hoeft de keuze pas te maken nadat de aansluiting door ons is opgeleverd.
De start van de aanleg komt nu echt dichtbij!
Back To Top