Skip to content

NIEUWS

TOT EN MET 15 JULI 2021 EEN GLASVEZELAANSLUITING ZONDER EXTRA AANSLUITKOSTEN!

Glasvezel voor iedereen in het buitengebied van Hollands Kroon Oost. Dat is nog steeds ons gezamenlijke doel. Het glasvezelnetwerk ligt al klaar, maar nog niet iedereen heeft zich ingeschreven voor een aansluiting op ons netwerk. Daarom komen wij de komende weken met onze informatiebus naar uw regio om vragen te beantwoorden en te helpen bij het inschrijven. Deze actie hebben wij samen met Breedband Hollands Kroon georganiseerd. Binnenkort vermelden wij op onze website en die van Breedband Hollands Kroon waar en wanneer u ons kunt vinden in de regio.

U kunt zich tot en met 15 juli a.s. via onze website inschrijven voor een glasvezelaansluiting. U betaalt in deze periode geen extra aansluitkosten. U krijgt de aansluiting in huis voor de maandelijkse vastrechtvergoeding van € 12,65*. U kunt de maandelijkse vastrechtvergoeding afkopen door betaling van een bedrag van € 1.900,- ineens. Na 15 juli bedragen de extra aansluitkosten minimaal € 250,- per aansluiting.

De inschrijving bij Digitale Stad betreft enkel de inschrijving voor de glasvezelaansluiting. U kunt bij de inschrijving nog geen provider kiezen. Op het moment dat de glasvezelaansluiting in uw woning is gerealiseerd sluit u een abonnement af bij een provider van uw keuze. Naast bijvoorbeeld KPN, XS4all en T-Mobile kunt u in Hollands Kroon ook kiezen voor Kabeltex als uw provider.

Ook bewoners die zich in het verleden voor een glasvezelaansluiting hebben ingeschreven bij Breedband Hollands Kroon of Kabeltex moeten zich bij Digitale Stad opnieuw inschrijven voor een aansluiting. Onze samenwerking met Breedband Hollands Kroon en Kabeltex is prima, maar wij mogen de gegevens van onze klanten niet uitwisselen.

Van maandag 23 juni tot en met donderdag 15 juli a.s. komen wij een aantal dagen per week met onze informatiebus naar Hollands Kroon. Heeft u vragen dan nodigen wij u van harte uit onze bus te bezoeken. Ook de mensen van Breedband Hollands Kroon zullen aanwezig zijn.

Back To Top