Skip to content

NIEUWS

Status aanleg glasvezel aan Graafdijk Oost en B-oneven in Molenaarsgraaf

Leusden – Digitale Stad heeft in 2022 de aanleg van glasvezel stilgelegd aan de Graafdijk Oost en de B-oneven in Molenaarsgraaf. Dit in verband met de aanwezigheid van vervuilde grond. De afgelopen periode is er intensief contact geweest tussen Gemeente Molenlanden en Stichting Glasvezel Molenwaard. Dit heeft er in geresulteerd dat Digitale Stad, de gemeente en de stichting ieder een bijdrage gaan leveren in de extra kosten. Hiermee wordt het mogelijk om alsnog glasvezel aan te leggen aan de Graafdijk Oost en de B-oneven. Totaal betreft het 116 woningen die eerder als gevolg van de vervuilde grond waren uitgesloten, doch nu toch een aansluiting krijgen op het glasvezelnetwerk van Digitale Stad.

In de komende weken wordt met alle betrokkenen een plan van aanpak uitgewerkt. Voor de start van de aanleg zullen alle betreffende bewoners benaderd worden voor hun (benodigde) instemming, om de aanleg van glasvezel via tuin of oprit naar de woning mogelijk te maken.

Indien bewoners of betrokkenen vragen hebben over aanleg van glasvezel dan is Digitale Stad daarvoor bereikbaar via 0850 711 944 of via info@digitale-stad.nl.

Back To Top