Skip to content

NIEUWS

Digitale Stad gaat glasvezel uitrollen in gemeente Molenlanden

Digitale Stad gaat samen met Stichting Glasvezel Molenwaard, KPN en Delta Rijssen Glasvezel Investeringen een glasvezelnetwerk realiseren in de voormalige gemeente Molenwaard. Met deze samenwerking is het mogelijk het glasvezelnetwerk optimaal aan te leggen. Het biedt alle 5.300 adressen van de voormalige gemeente Molenwaard de mogelijkheid een gratis aansluiting te krijgen op het open glasvezelnetwerk. Op dit netwerk worden door vrijwel alle bekende landelijke providers diensten aangeboden.

U hoeft zich niet in te schrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Onze schouwers komen bij iedereen aan de deur om de aansluiting in de woning in kaart te brengen. Alle 5.300 adressen worden aangesloten, tenzij u aan geeft geen glasvezelaansluiting te willen. U kunt dit bij de schouwer melden.

U wordt vooraf nog geïnformeerd over de planning zodat u weet wanneer u een bezoek van de schouwers kunt verwachten en wanneer wij met de aanleg van het netwerk starten. Heeft u toch al vragen dan kunt u op onze contactpagina kijken bij ‘veelgestelde vragen’ of ons een berichtje sturen.

Back To Top