skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
WESTERVELD

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Helaas uw adres valt niet binnen onze huidige scope. Wellicht kunnen wij uw adres toevoegen. Laat uw gegevens achter op de contactpagina. De online inschrijving voor het project is gesloten. Inschrijven is vaak nog wel mogelijk. Laat uw gegevens achter op de contactpagina.
Uw adres is klaar voor een glasvezelaansluiting van Digitale Stad.

GOED NIEUWS, DE DORPSKERNEN IN GEMEENTE WESTERVELD KRIJGEN EEN GRATIS GLASVEZELAANSLUITING!

Digitale Stad heeft recent het buitengebied van Westerveld op haar glasvezelnetwerk aangesloten. Nu zijn ook de dorpskernen aan de beurt!
Het gaat om de dorpskernen van Darp, Diever, Dwingeloo, Havelte, Uffelte, Vledder, Wapse, Wapserveen en Wilhelminaoord.

Alle woningen in deze dorpskernen worden gratis aangesloten. U hoeft zich niet in te schrijven voor een aansluiting, onze schouwers zullen iedereen bezoeken. Bij het bezoek van de schouw kunt u aangeven of u een aansluiting wilt hebben. De schouwer bekijkt met u waar de kabel de woning binnen moet komen en waar de glasvezelaansluiting moet worden geplaatst. Dit wordt vastgelegd in een rapportage die met u wordt gedeeld

De glasvezelaansluiting is gratis!
U kiest zelf of en wanneer u de glasvezelaansluiting gaat gebruiken. Het is dus altijd verstandig om de glasvezelaansluiting nu te laten plaatsen. Doet u dat niet, dan kan dit op een later moment aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Voor het realiseren van de glasvezelaansluiting betaalt u ons niets. De enige kosten (bij het gebruik van de glasvezelaansluiting) zijn de kosten die uw provider u nu ook al in rekening brengt

Buitengebied (Westerveld op Glas)
Het glasvezelnetwerk in het buitengebied van de gemeente Westerveld (bekend onder de naam Westerveld Op Glas) is gerealiseerd. Wilt u zich nog inschrijven voor een glasvezelaansluiting? Stuur ons uw gegevens en u ontvangt van ons een offerte op maat. Om de drempel van de eenmalige aansluitkosten in het buitengebied te verlagen kunnen wij u ook een maandelijks vastrechtabonnement aanbieden. Dit betekent dat u, naast de eenmalige na-aansluitkosten, maandelijks €12,50 betaalt zolang u de glasvezelverbinding gebruikt.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

Vraag een offerte aan voor een na-aansluiting!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

DE SCHOUWER KOMT OP KORTE TERMIJN LANGS IN DE KERNEN, U HOEFT HIER NIETS VOOR AAN TE VRAGEN.

Digitale Stad is op dit moment druk bezig met alle voorbereidingen. De engineers zijn het netwerk aan het uittekenen en we zijn met de gemeente in overleg over de overeenkomst.

Op korte termijn starten we met het schouwen van de ca. 6.100 adressen. De schouwer gaat samen met u kijken naar de locatie in de woning waar de glasvezelaansluiting moet komen, hoe de kabel de woning binnen kan komen en waar bij de aanleg rekening mee gehouden moet worden. U ontvangt direct het schouwrapport op het opgegeven e-mail adres.

Er moeten ca. 6.100 adressen bezocht en geschouwd worden, het hele proces zal een aantal maanden in beslag nemen. Zodra het mogelijk is beginnen we uiteraard al met de werkzaamheden om het netwerk uit te rollen langs de openbare wegen.

Op dit moment is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor de schouw. We zullen in eerste instantie deur-aan-deur door de gemeente gaan. Bent u niet thuis op het moment dat schouwer langs komt dan laat de schouwer een kaart achter om een afspraak te maken.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

GENIET VAN SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD!

NIEUWS

Westerveld – Digitale Stad gaat glasvezel aanleggen in de dorpen van de gemeente Westerveld. Hierna beschikken alle huishoudens in de…

Back To Top