Ga naar hoofdinhoud

GLASVEZEL

ALLES OVER GLASVEZEL EN DE AANLEG ERVAN

Wat is glasvezel eigenlijk?

Glasvezel is krachtig internet waarbij data via vezels van glas met de snelheid van het licht wordt uitgewisseld. Dit gaat met een knipperende laser, een slimme techniek zodat je met glasvezel supersnel kunt internetten. Vanwege de hoge snelheid en bandbreedte is glasvezel het netwerk van vandaag én van de toekomst. Want alleen glasvezel kan de stijgende datavraag in ons land aan. Dit betrouwbare netwerk hapert geen moment en zorgt ervoor dat al je apparaten snel en stabiel internet hebben.

VOORDELEN VAN GLASVEZEL

Digitale Stad verzorgt glasvezelprojecten in het buitengebied. De taak van Digitale Stad is om de consument in de breedste zin van het woord oplossingen te bieden op het gebied van connectiviteit. Zo leggen wij, in samenwerking met onze gerenommeerde partners, glasvezelnetwerk aan in buitengebieden, bouwen wij glasvezelnetwerken specifiek voor industriegebieden en leveren wij zakelijke telecom diensten, denk hierbij aan telefonie, werkplekbeheer, beveiliging etc.. 

SUPERSNEL INTERNET
MET Z’N ALLEN TEGELIJKERTIJD UP- EN DOWNLOADEN MET MINIMAAL 100 TOT MAXIMAAL 500 MB

U wilt toch kunnen doorwerken vanaf de thuiswerkplek als de kinderen aan het Netflixen zijn? Met glasvezel kunnen gezinsleden tegelijkertijd surfen, downloaden, gamen en naar hun favoriete film kijken.

HAARSCHERP BEELD

Ultra HDTV’s, maar ook beamers, krijgen een steeds hogere beeldkwaliteit. Nu is dat 4K, in de toekomst 8K. Wilt u niet alleen nu maar ook later het allerscherpste beeld ervaren zonder blokkerige beelden? Dat kan met glasvezel van Digitale Stad!

KRAAKHELDERE TELEFONIE
ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN VASTE TELEFONIE ZOALS U NOG NOOIT HEEFT ERVAREN

Vaste telefonie via glasvezel van Digitale Stad is telefonie, zoals u nog nooit heeft ervaren. Kraakheldere spraak, zonder ruis of vervorming. Alsof de persoon met wie u spreekt, in dezelfde ruimte aanwezig is.

IDEAAL VOOR DE THUISWERKPLEK

Net zo snel kunnen samenwerken als op kantoor. Want wie weet is het thuiswerken wel gaan bevallen en heb je glasvezel ook nodig voor superieur online vergaderen.

KIEZEN VOOR DIGITALE STAD BETEKENT ALLE KEUZEVRIJHEID!

Bij Digitale Stad krijgt u alle vrijheid om uw favoriete provider te kiezen. U kunt een abonnement afsluiten als het tracé naar uw adres gereed en operationeel is. U ontvangt van ons een bericht wanneer uw aansluiting beschikbaar is en u een abonnement kunt afsluiten.
Per regio kunnen kleine verschillen bestaan in het aanbod van providers. De meeste providers leveren landelijk, maar sommige providers leveren niet in alle regio’s. U kunt bij een provider de postcodecheck doen om zeker te zijn.
Indien u verschillende providers wilt vergelijken dan kan onze vergelijkingssite u daar wellicht bij helpen. De prijzen van de providers zijn de prijzen van dit moment en kunnen afwijken op het moment dat u een abonnement afsluit. U kunt in onze vergelijker de providers en de abonnementen vergelijken en direct bestellen bij de provider van uw voorkeur. Wel zo gemakkelijk.

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

Back To Top