skip to Main Content

SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE

KIES VOOR
DIGITALE STAD
MOLENLANDEN

Image 1@2x
Vinkbox - Digitale Stad

CONTROLEER HIER UW POSTCODE
Om te controleren of uw adres klaar is voor onze glasvezel aansluiting vult u hier uw adres in:

Er is een probleem opgetreden bij het ophalen van de postcode informatie. Uw adres is bij ons niet bekend. U kunt het contactformulier invullen om te kijken of we u aan kunnen sluiten. Uw adres kan (waarschijnlijk) aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u contact met ons opnemen.
Gefeliciteerd! U heeft een glasvezelaansluiting, kijk hier naar de mogelijkheden op uw adres.
Uw glasvezelaansluiting is gereed maar nog niet geactiveerd. Om de verbinding te activeren kunt u zich inschrijven. Uw adres kan aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Schrijf u in via het inschijfformulier.

Regio Molenlanden krijgt gratis glasvezelaansluiting van Digitale Stad!

Digitale Stad gaat samen met Stichting Glasvezel Molenwaard, KPN en Delta Rijssen Glasvezel Investeringen een glasvezelnetwerk realiseren in de voormalige gemeente Molenwaard. Met deze samenwerking is het mogelijk het glasvezelnetwerk optimaal aan te leggen. Het biedt alle 5.300 adressen van de voormalige gemeente Molenwaard de mogelijkheid een gratis aansluiting te krijgen op het open glasvezelnetwerk. Op dit netwerk worden door vrijwel alle bekende landelijke providers diensten aangeboden.

U hoeft zich niet in te schrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Onze schouwers komen bij iedereen aan de deur om de aansluiting in de woning in kaart te brengen. Alle 5.300 adressen worden aangesloten, tenzij u aan geeft geen glasvezelaansluiting te willen. U kunt dit bij de schouwer melden.

U wordt vooraf nog geïnformeerd over de planning zodat u weet wanneer u een bezoek van de schouwers kunt verwachten en wanneer wij met de aanleg van het netwerk starten. Heeft u toch al vragen dan kunt u op onze contactpagina kijken bij ‘veelgestelde vragen’ of ons een berichtje sturen.

Update december 2020
De locaties voor de wijkcentrale zijn bepaald en goedgekeurd door de gemeente. De wijkcentrales zullen op korte termijn geplaatst worden. De aannemer is druk in gesprek met het waterschap over de nodige vergunningen en aanlegvoorwaarden. Als deze gesprekken in een verder stadium zijn kunnen we meer bekend maken over de planning, dat zal afhankelijk zijn van waar er gestart kan worden.

De verwachting is dat we in februari kunnen starten met het schouwen van de woningen, rond die periode zal ook de aanleg starten.

EINDELOOS NETFLIXEN & SUPERSNEL INTERNET

1 - Geenverplichtabonnement
Geen verplicht abonnement
3 - Providerkeuze
Kies zelf uw favoriete provider
5 - Meerwaardewoning
Meerwaarde voor uw woning
2 - Scherpetarieven
Scherpe tarieven
4 - Behoudmailadres
Behoud van uw e-mailadres
6 - Geenbijkomendekosten
Geen bijkomende kosten

BUITENGEBIED KRIJGT GLASVEZEL!

Aanmeldingspercentage tot nu toe:

Development
100%
75%
50%
25%

De schouwer komt op korte termijn bij u langs, u hoeft hier niets voor aan te vragen.

Digitale Stad is op dit moment druk bezig met alle voorbereidingen. De engineers zijn het netwerk aan het uittekenen, de overeenkomst met de gemeente is ondertekend en de aannemer is volop in gesprek met het waterschap over de aanleg. Vooral dit laatste is in de gemeente Molenlanden een belangrijk punt, veel van het aanleggebied ligt binnen de kaders van het waterschap.

Op het moment dat alles rond is zullen we direct starten met het schouwen van de ca. 5300 adressen. De schouwer gaat samen met u kijken naar de locatie in de woning waar de glasvezelaansluiting moet komen, hoe de kabel de woning binnen kan komen en waar bij de aanleg rekening mee gehouden moet worden. U ontvangt direct het schouwrapport op het opgegeven e-mail adres. Iedereen die een schouwrapport laat opmaken zal aangesloten worden, u kunt dit zien als inschrijving.

We verwachten dat de schouwers in december kunnen starten maar u wordt hier nog over geïnformeerd. Er moeten ca. 5300 adressen bezocht en geschouwd worden, het hele proces zal een aantal maanden in beslag nemen. Ondertussen beginnen we uiteraard al wel met de werkzaamheden om het netwerk uit te rollen langs de openbare wegen.

Op dit moment is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor de schouw. We zullen in eerste instantie deur-aan-deur door de gemeente gaan. Bent u niet thuis op het moment dat schouwer langs komt dan laat de schouwer een kaart achter om een afspraak te maken.

“IK BEN NU VEEL BETER
BEREIKBAAR VOOR MIJN
KINDEREN EN
KLEINKINDEREN!”

Ans Bakker, Rivierenland

“IK KAN NU
VEEL BETER
VAN HUIS UIT
WERKEN!”

Martijn Spekman, Zevenaar

BENT U KLAAR VOOR SUPERSNEL INTERNET, HAARSCHERPE TV EN KRAAKHELDERE TELEFONIE VAN DIGITALE STAD?

NIEUWS

Het gemeentebestuur heeft met Digitale Stad een samenwerkingsovereenkomst gesloten over de uitvoering van de werkzaamheden rondom de aanleg van glasvezel.…

UPDATE: GLASVEZEL IN MOLENLANDEN. De locaties voor de wijkcentrales zijn goedgekeurd door de gemeente. De wijkcentrales zullen op korte termijn…

Digitale Stad gaat samen met Stichting Glasvezel Molenwaard, KPN en Delta Rijssen Glasvezel Investeringen een glasvezelnetwerk realiseren in de voormalige…

Back To Top