skip to Main Content

BLACK FRIDAY SUPER DEALS

BLACK FRIDAY 2022
Uw woning is aangesloten op het open glasvezelnetwerk. Kiest u nu voor een nieuw glasvezelabonnement bij één van de providers, dan profiteert u in veel gevallen van aantrekkelijke aanbiedingen. Veel van onze providers hebben namelijk speciale Black Friday aanbiedingen: Budget Alles in 1, KPN, Online.nl, Solcon, T-Mobile en Youfone. Via onze prijsvergelijker ziet u direct de aanbiedingen op een rijtje gezet.

Black Friday op de Prijsvergelijker

KIEZEN VOOR DIGITALE STAD BETEKENT ALLE KEUZEVRIJHEID!

Bij Digitale Stad krijgt u alle vrijheid om uw favoriete provider te kiezen. U kunt een glasvezelabonnement afsluiten nadat u van Digitale Stad de bevestiging heeft gehad dat uw aansluiting is opgeleverd. Per regio kunnen kleine verschillen bestaan in het aanbod van providers. Sommige providers leveren niet in alle regio’s. U kunt bij een provider de postcodecheck doen om zeker te zijn.

Indien u verschillende providers wilt vergelijken dan kan onze vergelijkingssite u daar wellicht bij helpen. De prijzen van de providers zijn de prijzen van dit moment en kunnen afwijken op het moment dat u een abonnement afsluit. U kunt in onze prijsvergelijker de providers en de abonnementen vergelijken en direct bestellen bij de provider van uw voorkeur. Wel zo gemakkelijk.

HEEFT U HULP NODIG BIJ HET AANMELDEN?

Onze externe glasvezeladviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor het abonnement. Vul het formulier hiernaast in en ze nemen zo snel mogelijk contact met u op.  ONZE GEGEVENS

  Digitale Stad BV

  Plesmanstraat 6B
  3833 LA Leusden

  KvK nr: 70075735

  SOCIAL MEDIA
  U kunt ons ook bereiken via social media!

  Facebook LinkedIn

  Back To Top